Sezóna 2015/2016

13.08.2015 17:16

V pátek 14.08.2015 zahájíme od 18:00 v borské sokolovně přípravu na sezónu 2015/2016, do níž jsme přihlásili hned čtyři družstva. Zde je malý přehled toho, o jaká družstva se jedná a kdo bude jednotlivým družstvům soupeřem. Naši fanoušci se rozhodně mají na co těšit.

 

Muži - Již od roku 2004 jsou naši muži nedílnou součástí krajského přeboru. Letos se jim ve druhé třídě postaví hráči BK Kardio Šťáhlavy, BKK Holýšov, BK Přeštice, Baníku Stříbro, Slavoje Tachov, kteří sestoupili z první třídy, a zcela novým soupeřem nám budou hráči Sokola Toužim, kteří v předešlých ročnících startovali v krajském přeboru karlovarského kraje.

 

U19 - Také naši junioři jsou již tradičním účastníkem oblastního přeboru. Letos se ovšem nebude pro zvýšený počet zájemců hrát společná soutěž U19 a U17, ale dvě samostatné soutěže. Jelikož se tato soutěž již podruhé v řadě bude hrát i za hranicemi západních Čech, představí se v soutěži kromě naší juniorky hráči BK Lokomotiva Plzeň, BK Sokolov, SKB Strakonice a TJ Rakovník.

 

U15 - První novinkou v našem oddíle je družstvo do patnácti let, které začne pěkně zostra v nadregionální soutěži. V silně obsazené soutěži se nám postaví BK Lokomotiva Plzeň, BK Baník Most, TJ Kláštěrec nad Ohří, BK Sokolov, BK Levharti Chomutov a BK Teplice.

 

U12 - Druhým nováčkem v našich řadách je pak družstvo U12, které bude v krajském přeboru bojovat proti BK Klatovy, SKB Rokycany, BK Lokomotiva Plzeň a BK Jiskra Domažlice.

 

U10 - Kromě již zmíněných družstev budeme druhým rokem pokračovat také s přípravkou, pro kterou ovšem není vypsána klasická soutěž. V průběhu sezóny ovšem budou vyhlašovány otevřené turnaje, do kterých je možné se přihlásit a kterých se budeme chtít zúčastnit.